FAQ

Hoe ver ligt Weids Bed & Breakfast van winkels?
B&B Weids ligt op loopafstand van van een grote supermarkt, slagerij, bakker, drogisterij, betaalautomaat, post NL-punt en bloemenzaak.
Hebben we een auto nodig?
Er is een bushalte voor de deur. Daar stoppen rechtstreekse bussen vanuit station Veenendaal-De Klomp, station Driebergen-Zeist, station Rhenen en Wageningen.
Is ontbijt inbegrepen?
Uiteraard! Bij B&B Weids start de dag lekker. De eerste dag wordt het ontbijt gereserveerd in de kamer of in de tuin. Als u dat liever heeft kan het ontbijt ook in de koelkast in de suite worden gelegd. Er worden dan ’s ochtends wel verse broodjes in een mandje voor de deur gezet. Laat het ons weten als u dieet wensen heeft. Dat is geen probleem.
Mag de hond mee?
Helaas kan dat niet.
Kan ik de bagage eerder brengen of langer laten staan?
Dat is geen probleem.
Zijn er kinderbedjes?
Er is een kinderbedje beschikbaar inclusief het bed textiel. Die is geschikt voor een baby tot 2 jaar. Er is ook een kinderstoel. Op alle suites is er meer dan genoeg plaats voor een kinderbedje.
Kunnen we met meerdere auto's komen?
ja dat kan. Er is een fikse parkeerplaats aangelegd.
Hoeveel kost annuleren?
Annuleren kan kosteloos. We begrijpen dat gasten soms door overmacht niet kunnen komen. We stellen het wel op prijs als we zo snel mogelijk worden geïnformeerd.
Moeten we vooruitbetalen?
Ja. Binnen een week na de reservering wordt 50 % van de kosten in rekening gebracht. Dat kan op de betaalrekening worden overgemaakt. Het resterende bedrag dient cash te worden betaald bij aankomst.
Kunnen we als groep meerdere kamers huren?
Ja dat kan. Als het niet al gereserveerd is. In totaal kunnen er 8 personen in de B&B slapen.
Kunnen we in de buurt avondeten (lopend of met de fiets)?
Ja er zijn verschillende mogelijkheden. Het Mediterraans restaurant Mary Mina, wokrestaurant Eastern Plaza, Harry’s snackbar en pannenkoekenhuis Sturms zijn op loopafstand. In het nabijgelegen Amerongen en Rhenen zijn nog meer leuke restaurants. Dat moet u wel met de fiets of auto. Hoewel er s avonds ook bussen naar toe gaan vanaf de bushalte voor de deur. Als u geen zin meer heeft om de deur uit te gaan kunt u bij de supermarkt in het dorp een magnetronmaaltijd halen.
Is het inclusief toeristenbelasting?
Ja. En ook inclusief schoonmaakkosten, boekingskosten, overhead, lakens etc. 🙂
Kunnen onze mountainbikes/fietsen binnen?
Ja, ze kunnen ’s nachts in de garage staan.
Kunnen we fietsen huren?
Als u bij het boeken aangeeft dat u elektrische fietsen wilt huren, kan ervoor worden gezorgd dat ze klaarstaan voor u bij de B&B. Kosten zijn €25,00 per fiets per dag. Gewone fietsen of mountainbikes kunnen in de buurt worden gehuurd. Laat het van te voren weten dan kunnen we helpen het te regelen.
Waar kunnen we de auto kwijt?
Er is een ruime parkeerplaats op het eigen terrein. Daar kunt u uw auto vertrouwd en gratis parkeren.
Mag er gerookt worden?
Nee, niet binnen.
Inchecken en uitchecken
Uitchecken is uiterlijk 12:00 uur. Inchecken kan vanaf 16:00 uur. Tot niet al te laat 🙂